10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMINDA ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. Yılı anma programı kapsamında, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıt’ına Çelenk Sunma Töreni yapıldı.
Çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamı Malik ÇALIŞIR, Beledi Başkan V. Tuncer ÇALIK, Garnizon Komutanı Ali KÖSE, Cumhuriyet Savcısı Cahit ŞAR, Emniyet Müdür V. Mustafa DENİZHAN, Daire Amirleri, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından saat 09:05’te sirenlerin çalmaya başlaması ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Müteakiben İstiklal Marşı’nın okunması ile göndere çekilen bayrağımız yarıya indirildi ve program sona erdi.