BAŞKAN ÖZKAN’DAN YAVUZLAR MAHALLESİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Belediye Başkanımız İsa ÖZKAN 31 Mart Yerel Seçimlerinden Sonra İlk Teşekkür Ziyaretini Yavuzlar Mahallesine Yaptı

Mahalle sakinlerinin tebriklerini kabul eden İsa ÖZKAN, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Çok değerli hemşehrilerim, Hepinizi saygıyla, sevgiyle ve hürmetle selamlıyor; 31 Mart yerel seçimlerinde vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.

Tabiî ki bizim mücadelemiz nefsi değil, bizim mücadelemiz Allah rızası içindir. Bizim mücadelemiz ülkemiz içindir. Cennet ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hem devlet adamı Sayın Devlet Bahçeli dış güçlere karşı dik durabilmek için el ele verip bu zor süreci geçirmek için gayret gösteriyorlar. Bizlerde burada hem onların hizmetkârı hem de sizlerin hizmetkârı olarak önümüzdeki süreçte sizlere en iyi şekilde hizmet edeceğiz.

Tabii ki bu meseleler çok derin. Türkiye geliştikçe, ülkemiz güzelleştikçe, bölgede söz sahibi oldukça dış güçler ülkemize saldırının dozunu artırıyor. Bu aşikâr bir şekilde görünmektedir. Bize layık gördüğünüz bu görevi Allah rızası için hizmet ederek en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç şüpheniz olmasın.

Gerek Darende Belediyesi olarak, Gerek Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak yedi yirmidört Yavuzlar Mahallemize ve İlçemize hizmet edeceğiz. Biz, siz değerli vatandaşlarımıza yapabileceğimiz şeyleri vaat ettik. Sizlerin taleplerini ekibimizle çözmek için gerekli tüm gayreti göstereceğiz.

Sizlerin verdiği desteklerle yolumuza devam edeceğiz. Allah nasip ederse gelecek nesillerimiz için ilçemizden başlayarak tüm ülkemizi çalışarak ayağa kaldıracak ve bunun içinde gece gündüz demeden çalışacağız. Bu seçimlerde bazı partilerin kimlerle ortaklık yaptığını sizlerde açıkça gördünüz. Ak Parti camiası olarak, Milliyetçi Hareket Partisi camiası olarak, Müslümanlar olarak çok daha temkinli olmalıyız. Ülkemizin geleceği için Milletimiz için çok daha uyanık olmalıyız.

Siz değerli vatandaşlarıma bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyor, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi.