YENİ KAPIDA DÜZENLENEN MALATYA TANITIM GÜNLERİNDE DARENDE RÜZGARI ESTİ

Tanıtım Günlerinin Göz Bebeği Olan Darendemiz En Güzel Şekilde Anlatıldı
10-14 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yeni Kapı etkinlik alanında Malatya tanıtım günlerine hemşehrilerimiz tarafından yoğun bir ilgi görüldü. Darende Belediyesi olarak misafirlerimize ilçemizi en güzel şekilde tanıttık. Bir çok siyasi ve bürokratında katıldığı tanıtım günlerinde Darende Standına ilgi oldukça yüksekti. Darende Belediyesi Sanat Evinde üretilen çiniler de yoğun ilgi çekti. Tanıtım günlerinde standımızı ziyaret edenlere Somuncubaba ekmeği, Tanıtım Broşürleri, Kayısı vb. çeşitli ikramlarda bulunduk. Çeşitli televizyon ve radyo kanallarına canlı yayın konuğu olarak katılan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman ESER, ilçemizde tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.