DOĞUNUN KIRKPINARI !

65.Zengibar Karakucak Güreşleri Bu Yıl da Coşkuyla Geçti.
İlçemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 65.si gerçekleştirilen Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür festivali dolu dolu geçti. Güreş Festivaline; AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekilimiz Sayın Bülent TÜFENKCi, AK Parti Malatya Milletvekilimiz Sayın Ahmet ÇAKIR, Başakşehir Belediye Başkanı Sayın Yasin KARTOĞLU, Malatya Belediye Başkanı Sayın Hacı Uğur POLAT, AK Parti İl Başkanı Sayın Av. İhsan KOCA, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, İdari amirlerimiz, mahalle muhtarlarımız ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. 89'u baş pehlivan olmak üzere toplamda 530 güreşçinin katıldığı Zengibar karakucak Güreşlerine sporcuların ilgisi yüksekti. Güreş ağalığını işadamı olan Hamit KARAGÜLLE 45 bin TL ile alırken, Baş pehlivanlığı ise Hüseyin GÜNDÜZ kazandı.Başpehlivan olan Hüseyin GÜNDÜZ'e ilçemizde ilk defa uygulanan Altın Kemer Ödülü de verildi.