BELEDİYEMİZ İŞ-KUR ARACILIĞI İLE 90 ADET İŞÇİ ALIMINI NOTER HUZURUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ

Darende den iş kura 211 kişinin mürecat etmesi sonucu işkur yetkilileri ve noter huzurunda çekilen kurralar sonucunda 90 kişi iş kurdan işe girme hakkı elde ettiler.darende Öğretmen evi toplantı salonunda yapılan kurra çekiminde heycanlı dakikalar yaçaşandı iş umudu ile bekleyen ler den bazıları sevindi bazıları ise salondan üzgün ayrıldılar. Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser Yaptığı Konuşmada “ Muhterem hemşehrilerim biz Ak Parti Belediye başkanı olarak Darendemizde göreve başladığımız günden beri Allah rızası için çalışmalarımıza devam ediyoruz Hiçbir gün parti farkı,sınıf farkı, insan farkı ayırmadan görevimizi devam ettirdik. Bunun son örneğini size iş kurdaki iş alımı ile ispatlıyoruz şu gün noter huzurunda alacağımız iş kur işcilerinin kura çekimi yapılıyor kuradan hangi hemşehrimize ,hangi Darendelimize ,hangi kardeşimize isabet edeceğini bilmiyoruz çünkü o artık cenabı Allahın nasip ettiği kısmetini alacaktır. Eğer biz onun hatırını bunun hatırını veya torpilli insanları göreve almış olsaydık bu gün bu adalet tecelli ettirmiş olacaktı. İşte gördüğünüz gibi noter huzurunda kesinlikle hakkı olan hemşehrimiz işe girecektir parti farkı, sınıf farkı, insan farkı yoktur. Cenabı Allah'tan yaratılırken insanlarıda farklı yaratmamış eşit yaratmış onun için bizde aynı adalet üzerine devam ediyoruz zaten bildiğiniz gibi Ak Partinin açılımı da Adalet ve Kalkınma partisi bizde aynı düsturla adaletten ayrılmıyoruz somut örneği sizinde gördüğünüz gibi son iş kur alımında ispatlıyoruz.” dedi Yapılan Kura çekimine Başkan yardımcısı Savaş Kazancıoğlu, Darende noteri, iş-kur yetkilileri katıldılar.