BAŞKAN ESER İLÇE MÜFTÜSÜNÜ ZIYARET ETTI

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, İlçe Müftülüğüne yeni atanan Nurullah Birlik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Darende İlçe Müftüsü Nurullah Birlik'le bir süre sohbet eden Başkan Eser, yeni görevinde başarılar diledi. Ortak amaçlarının vatandaşa hizmet olduğunu dile getiren Eser, “ Bizler uyum içerisinde vatandaşımıza hizmet ulaştırmaya, halkımızın çeşitli konulardaki ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bu manada kurumlar arasında işbirliği son derece önemli. İleriki günlerde İlçemize Dini sübyan okulu açmak istiyoruz Hani 6 yaş öncesi çocuklar kreşlere, anaokullarına gönderiliyor ya işte bu çocuklar dini eğitim almaları için de sübyan okuluna gidecekler 3, 4, 5 yaşındaki çocukların dini donanımla yetişmelerini istiyoruz bunun üzeride müftümüzle bilgi alışverişi yaptık." diye konuştu. Müftü Birlik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Darende gibi maneviyatı yüksek bir ilçede görev yapmanın mutluluğu içerisindeyim. Başkan Eser belediyenin sanat atölyesinde yapılan Es.Seyyid Osman Hulusi Efendi nin Nasihatı yazılı çini tabak hediye etti.