BAŞKAN ESER ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Karabayır Mahallesinde öğrencileri sevindirdi.
Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser yaptığı konuşmada: "Çocuklarımızın geleceğimizin teminatı olduğunu söyledi. Geleceğin doktorlarına, geleceğin eğitimcilerine, geleceğin yöneticilerinin, bu soğuklarda üşümemeleri için montlar getirdik ve dağıtıyoruz arkadaşlar temel işte burada başlıyor okul sıralarında başlıyor, bu gün Karabayır ilkokulundayız. Bu çocuklarımız ataları gibi Vatanına, Bayrağına bağlı olarak geleceğin Vatan severleri olarak yetişeceklerdir babaları ve anneleri gibi örnek insanlar olacaklardır" dedi. Eser, okullarımızı ziyaretler ederek idarecilerimizden sorunlar hakkında bilgiler alıyoruz ve bu sorunlara göre çözüm önerileri getiriyoruz. Karabayır ilkokulunda idareciler tarafından belirlenen öğrencilerimize soğuk havalardan korunmaları için mont dağıttık. Bizim çalışma programımız önderimiz liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın önerilerine ve programlarına uyarak okullar diyor, hizmet diyor, vatandaş diyor ve öneriler doğrultusunda hareket ediyor ve çalışmalarımızı o boyutta sürdürüyoruz hedefimiz bu çalışma programımız bu okullarımızı ziyarete edeceğiz, vatandaşımızı ziyaret edeceğiz, hastanemizi ziyaret edeceğiz vatandaşımızın acı ve tatlı gününde beraber olacağız, vatandaşımıza hizmet edeceğiz kısacası halka hizmet hakka hizmettir dedi. Karabayır ilkokulu Müdürü Ömer Kayalar, Başkan Eser’in bu duyarlı davranışı bizleri duygulandırdı dedi. Kayalar Darende Belediyesi bizlerden ihtiyaç sahibi öğrencilerin sorunları hakkında bilgiler aldı ve biz okul idaresi olarak kış aylarında mont ihtiyacı olduğunu söyledik bugünde dağıtımı yapılıyor okul idarecilerimiz, veliler ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum dedi. Darende belediyesi tarafından organize edilen montlar sınıflarda Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser tarafından dağıtıma Ak parti ilçe başkanı Süleyman Şimşek, belediye başkan yardımcısı Savaş Kazancıoğlu, belediye meclis üyesi vahap Altundemir, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.