BAŞKAN ESER İLKOKULLU ÖĞRENCİLERİNİ SEVİNDİRDİ

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman ESER 300 öğrenciyi sevindirdi
Darende belediyesi öncülüğünde İstanbul’da faaliyet gösteren iş adamları tarafından gönderilen 300 adet kışlık mont Ayvalı ilk ve orta okul öğrencilerine dağıtıldı. Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman ESER yaptığı konuşmada çocuklarımızın geleceğimizin teminatı olduğunu söyledi. Eser, geleceğin doktorlarına geleceğin eğitimcilerine, geleceğin yöneticilerine bu soğuklarda üşümemeleri için montlar getirdik ve dağıtıyoruz, arkadaşlar temel işte burada başlıyor okul sıralarında başlıyor bu gün Ayvalı ilk ve orta okulundayız bu çocuklarımız ataları gibi Vatanına, Bayrağına bağlı olarak geleceğin Vatan severleri olarak yetişeceklerdir babaları ve anneleri gibi örnek insanlar olacaklardır dedi. Eser, okullarımızı ziyaretler ederek idarecilerimizden sorunlar hakkında bilgiler alıyoruz ona göre çözüm önerileri getiriyoruz Ayvalı ilk ve orta okulunda idareciler tarafından belirlenen öğrencilerimize soğuk havalardan korunmaları için mont dağıttık bizim çalışma programımız önderimiz liderimiz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın önerilerine ve programlarına uyarak okullar diyor, hizmet diyor, vatandaş diyor ve öneriler doğrultusunda hareket ediyor ve çalışmalarımızı o boyutta sürdürüyoruz. Hedefimiz bu çalışma programımız bu okullarımızı ziyarete edeceğiz, vatandaşımızı ziyaret edeceğiz, hastanemizi ziyaret edeceğiz vatandaşımızın acı ve tatlı gününde beraber olacağız, vatandaşımıza hizmet edeceğiz kısacası halka hizmet hakka hizmettir dedi. Ayvalı ilk ve orta okulu müdürü Erkan Durmuş Başkan Eser’in bu duyarlı davranışı bizleri duygulandırdı dedi. Durmuş Darende Belediyesi bizlerden ihtiyaç sahibi öğrencilerin sorunları hakkında bilgiler aldı ve biz okul idaresi olarak kış aylarında mont ihtiyacı olduğunu söyledik bugünde dağıtımı yapılıyor okul idarecilerimiz, veliler ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum dedi. Darende Belediyesi tarafından organize edilen ve İş damaları tarafından temin edilen montlar okul bahçesinde Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser tarafından öğrencilere dağıtıldı. Öğrencilerein bu sevincine Ak parti ilçe başkanı Süleyman Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Kazancıoğlu, Belediye meclis üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.