MALATYA TANITIM GÜNLERİ DOLU DOLU GEÇTİ

12-15 Ekim tarihleri arasında Ankara'da Düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri Kapsamında Darende Belediyesi ve Darende Kaymakamlığı olarak Darende Standında İlçemizin Tanıtımı Yapıldı.
12-15 Ekim tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri Kapsamında Darende Belediyesi ve Darende Kaymakamlığı olarak Darende Standında İlçemizin Tanıtımı Yapıldı. Birçok Bakan, Milletvekili, Bürokrat, İş adamı ve vatandaşlarımızın da katıldığı tanıtım günlerine ilgi oldukça yüksekti. Darende Kaymakamımız Sayın Hakan Enver ZENGİNCE ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Süleyman ESER'inde katılımıyla dört gün boyunca süren etkinlikler Ankara'lılardan ve Ankara'da yaşayan hemşehrilerimizden tam not aldı. Darende Standında ise misafirlerimize meyve suyu, ev yapımı yöresel baklava, Kenger Sakızı, Somuncubaba Ekmeği, Kayısı, Kayısı Çekirdeği vb. ikramlarda bulunuldu. Darende Belediyesi Sanat Atölyesinde üretilen Çiniler ise güzelliği, kalitesi ve Darende'de üretiliyor olması özellikleri ile Ziyaretçileri hayran bıraktı.