MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Dr. Süleyman ESER: “El Birliği İle Tüm Sorunları Aşacağız, En iyi Şekilde Mahallelerimize En Güzel Hizmeti Beraber Götüreceğiz yeterki sizin sağlığınız yerinde olsun canınız sağ olsun bunların üstesinden geliriz ”

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçedeki  mahallenin muhtarı ile Darende Belediyesi Sosyal Tesislerinde bir toplantı düzenleyerek Darende Kaymakam Vekili Sayın Tolga ÖZDEMİR ile birlikte sorun ve istekleri dinleyip istişarelerde bulundu.

Toplantıda   tek tek söz alan muhtarlar mahallelerinin problemlerini dile getirdi. Muhtarlar genel olarak içme ve sulama suyu ile kanalizasyon  ve mahalle içi yollarının kilit parke taşı yapılması,sıcak asfalt, mahalle gurup yollarının yapılması gibi sorunlarının bulunduğunu belirttiler.  Ayrıcada Darendemiz için önemli olan içme suyu projesi nin ne durumda olduğunu sordular

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Süleyman ESER:

Sizleri tek tek dinliyeceğim sizin çözülemeyecek hiçbir probleminiz yok ne derdiniz varsa çözeceğiz bir araya gelelim dedik  hem bir sohbet edelim dedik hem de bir arada yemek yiyelim dedik bir dertleşelim diye bir aradayız dertleriniz konusunda merak etmeyin yani biz bunların  üstesinden geldik her zaman da geleceğiz her zaman sizin yanınızdayız  ne derdiniz ne problemleriniz varsa yerine getireceğiz arkadaşlar. Bu ülke  geniş ülke  güzel ülke bu problemleri aşarız hiç bir mahallemizin problemi kalmaz yeterki sizin sağlığınız yerinde olsun  huzurunuz yerinde olsun rabbim bir hastalık vermesin biz gözüktüğümüz gibiyiz ona bir çeşit buna bir çeşit konuşma lüksümüz yok Bir kez daha diyorum biz güçlüyüz bu işlerin üstesinden geleceğiz diyarbakırda bizim, şırnakta bizim, mardin de bizim” dedi.

Toplantının ardından  Başkan ESER, Muhtarlara  Belediye  Parkında  yemek ikramında bulunuldu