BELEDİYE BAŞKANIMIZ REFERANDUM İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Darende Belediye Başkanımız Dr. Süleyman ESER İlçede yeni açılan bir işyerinin açılışında 16 Nisan’da yapılacak olan refarandum ile ilgili konuştu.
   Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman ESER İlçede yeni açılan bir işyerinin açılışında 16 Nisan’da yapılacak olan refarandum ile ilgili konuştu. ESER; Refaramdumun yanı sıra Avrupa ülkelerinde Türkiye’ye karşı yapılan çirkin yaklaşımlara da değindi.
   Eser Konuşmasında “ Sizinde bildiğiniz gibi televizyonlarda bir konu var nasıl bir konu Almanya bakanımızı kabul etmedi, Hollanda bakanımızı kabul etmedi orası bizi kabul etmedi burası bizi kabul etmedi neden bizi kabul etmediler niçin kabul etmediler bunu görüşmemiz lazım bunu konuşmamız lazım değerli hemşerilerim. Muhterem misafirler, değerli kardeşlerim görüyorsunuz ne diyor avrupa ne diyor almanya bizi istemiyor niye istemiyor bizim cumhurbaşkanımızı istemiyor bizi Türk olarak istemiyor bizim kararımızı istemiyor ne diyorlar hayır diyorlar hayır diyorlar biz onlara karşı ne diyeceğiz EVET. Evet bizim Cumhurbaşkanımız var diyeceğiz bizim Sayın Recep Tayyip Erdoğanımız var diyeceğiz, Başbakanımız var diyeceğiz ülkemiz var diyeceğiz memleketimiz var diyeceğiz evet bunun için EVET DİYECEĞİZ.
   Geleceğimiz için bizim ülkemiz için vatanımız için biz birlikte olmak mecburiyetindeyiz, biz beraber olmak mecburiyetindeyiz birliğimizi beraberliğimize bütünlüğümüze saygı duymak zorundayız.
   Bizim büyüklerimiz geçmişte ne demişler rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal ne dedi Allah’ın verdiği canı ancak Allah alır dedi değil mi biz onu nasıl ispatladık 15 Temmuzda tankların altına yatarak, ,toplara karşı gelerek, ,ihtilallere karşı gelerek, ,göğsümüzü gererek karşı geldik kimseye teslim etmeyiz bu vatanı ne fetoculara teslim ederiz , ne oculara , ne buculara teslim ederiz. Biz 16 Nisan da EVET’İ i patlatacağız.” dedi
   Bu güzel işyerinin müşterisini Allah bol eylesin esnaflık çok farklı bir mertebe. Özellikle de dürüst esnaflık, dürüst esnaf sıddıklarla beraberdir. Esnaflarımız dürüst kaldıkları sürece, dürüstlüklerini koruduğu sürece her zaman her şeyde mükafatını görürler.
   Yeni İşyerinin açılışını kurdale keserek dualar eşliğinde yapan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman ESER, işyeri sahibi Mansur DOKGÖZ’ e hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
   Açılışa AK Parti ilçe başkanı Süleyman ŞİMŞEK, Belediye meclis üyeleri,İlçe Milli Eğitim Müdürü, Muhtarlar ve çok sayıda Darendeli vatandaşlar katıldılar.