BAŞKAN ESER, KAYMAKAM TÜRK'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, son kararname ile Darende Kaymakamlığına atanan Ali Türk’ü makamında ziyaret etti

Ziyarette konuşan Darende'nin yeni Kaymakamı Türk, “Darende güzel bir ilçemiz, bizde burada görev almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler hizmetin odağına önce insan görüşünü koyarak çalışacağız. İnşallah belediyemiz ile her platformda el ele vererek Darende için güzel işler yapmak istiyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ise, “Kaymakam Bey’e ilçemize tekrar hoş geldiniz diyor, ilçemizde hayırlı hizmetler sunmasını temenni ediyorum. Bizler belediye olarak ilçemizin kalkınması ve gelişmesi adına çeşitli projeler yürütüyoruz, her zaman kurumlarımızla iç içe birlik ve beraberlik içinde olmaya çalışıyoruz. Kaymakamlığımızın da destekleri ile Darende’mize güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.