ALBAY AKSOY’DAN BAŞKAN ESER’E VEDA ZİYARETİ

Malatya İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Aksoy Ankara’ya tayin olması nedeniyle Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’e veda ziyaretinde bulundu.

Aksoy, Darende’deki veda ziyaretlerine Başkan Eser’le başladı. Başkanlık makamında yapılan görüşmede Aksoy görev süresi içerisinde gösterdiği yakınlıktan dolayı Eser’e teşekkür etti. Darende’nin Malatya’nın en gözde ilçesi olduğunu belirten Aksoy huzuru ve güzellikleriyle her zaman en iyi hatıralarla yadedeceği ilçeyi fırsat buldukça ziyaret etmekten memnuniyet duyacağını kaydetti.

Eser de nezaketinden ve Malatya’daki görevi sırasında gösterdiği başarılı performanstan dolayı Aksoy’a teşekkür etti. Eser Aksoy’un halkla içiçe sosyal bir tavırla Malatya’da görev yaptığını kaydedetti.

Aksoy Eser’le vedalaştıktan sonra ilçedeki ziyaretlerini sürdürdü.