DARENDE BELEDİYESİ MAHALLELERDE İFTAR YEMEĞİ VERMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ESER AYVALI MAHALLEMİZDE DÜZENLENEN İFTAR İLE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

İftar yemeğinde konuşan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser vatandaşlarla iftar sofrasında biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İşadamlarının katkıları ile vatandaşlarla iftar sofrasında biraraya geldiklerini dile getiren Eser; “Sizinle böyle bir sofra etrafında olmak ne kadar güzel. Bu güzel günlerin kıymetini lütfen bilelim Suriye’de, Arakan’da, Irak’ta yaşanan felaketlerde oruç tutamamanın ızdırabını yaşıyorlar ama biz sizinle bu mübarek günde Ayvalı’da iftarımızı açıyoruz onun için günlerimizin kıymetini bilelim hep beraber bu huzurumuzu bu güzelliğimizi bu mutluluğumuzu bozmasın ramazan ayınız mübarek olsun” dedi.

İftar yemeğine Eski Darende Belediye Başkanı Abdullah Karakurt, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek,  Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.