BAŞKAN ESER ESNAFLARLA İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darende Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin ilçe esnafına verdiği iftar yemeğine katıldı.

Esnaf Kefalet Salonu’nda veriler iftar yemeğinde konuşan Başkan Eser, esnaflarla aynı sofra etrafında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eser, “Esnaflarımızın her zaman esnafımızın yanındayız, Darende için güzel çalışma ve projelerimiz var. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında çarşımızı yenileyerek sizleri daha güzel işyerlerine kavuşturacağız. Ramazan ayınızı tebrik ediyor birlik ve beraberliğimizin her zaman bu güzellikte olmasını temenni ediyorum” dedi.

Eser, Darende Esnaf ve Kefaalet Kooparatif Başkanı Seydi Güşen’e iftar ikramından dolayı teşekkür etti. Yemeğin ardından Eser, esnaflarla çay içerek bir süre görüştü.