AŞAĞIULUPINAR MAHALLEMİZDE VATANDAŞLARIMIZLA İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİK.

Darende Belediyesi Mahallelerimizde vatandaşlarımızla iftar sofrasında buluşmaya devam ediyor. İlçenin büyük mahallelerinden olan Aşağıulupınar mahallesinde iftar sofrasında bir araya geldiler.

Aşağıulupınar mahallesi  iftar sofrasındaki yaptığı konuşmada Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser “   Bu güzel güne sizlerle beraber olmaktan mutlu olduk  her zaman böyle güzel günlerde beraber olalım çevremizi gördüğümüzde dünyayı düşündüğümüzde Hiçbir yerde huzur yok güzellik yok huzur içinde iftar etmek yok ramazan yok cenabı Allaha ne kadar şükretsek azdır. Hepinize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum hayırlı ramazanlar hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi İftar yemeklerine Belediye Başkan Yardımcısı, Durmuş Doğan ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldılar.