MİLLİ SAVUNMA BAKANI YILMAZ DARENDE'DE

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında geldiği Gürün'deki temaslarına Darende ile devam etti.

Bakan Yılmaz, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ve Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H.Hamidettin Ateş'i ziyaret etti.

Somuncu Baba Külliyesini ziyaret eden Yılmaz türbede dua ederek namaz kıldı.

Ziyaretin ardından gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz 7 Haziran'ın sadece milletvekilliği değil Türkiye'nin seçimi olacağını söyledi.

Yılmaz: ''Bu süreçte şelale ve meşale kentinden hem dua ve destek almak hem de ziyaretlerde bulunmak için Darende'deyiz. Allah yüzlerini ak eylesin. İnşallah Darende'nin şelale ve meşale özelliği ilanihaye devam eder'' dedi.

Gürünlü olarak Darende'nin meseleleriyle her zaman yakından ilgilendiğini dile getiren Yılmaz, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ile zaman zaman biraraya gelerek ilçenin projeleri ve çalışmalarını takip ettiğini kaydetti.

Bakan Yılmaz daha sonra Gürün'deki seçim gezilerini sürdürmek üzere Darende'den ayrıldı.