Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Eser'in Kandil Mesajı

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Tüm İslam Aleminin ve Darende’deki hemşerilerinin Miraç Kandilini tebrik eden Başkan Eser’in mesajı şöyle:

Miracın,  Peygamberimiz Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufku olduğuna dikkat çeken Başkan Eser, mesajında şu ifadelere yer verdi: Miraç hadisesi, insanın Yüce Allah’a yükseldiği, yaklaştığı, Allah’la kendisi arasındaki bütün perdelerin kalktığı kutsal ve manevi bir yolculuğun Allah’ın sevgili Resûlü şahsında gerçekleştiği müstesna bir vakıadır. Bu gece vesilesiyle Yüce Rabbimizden; birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesi, ülkemizde ve İslam coğrafyasındaki sıkıntıları ortadan kaldırması için niyazda bulunuyoruz.  Bu duygu ve düşüncelerle; bütün Müslümanların Miraç kandillerini tebrik eder, bu mübarek gecenin kalplerimizi ve gönüllerimizi aydınlatmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederim.”