Darende'ye SGK hizmet binası yapılacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürü Ayten Kara, Darende’ye yapılması planlanan hizmet binası için, ilçemizde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ayten Kara, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Eser’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Belediye olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını söyleyen Eser; “SGK'ya arsa tahsisini yaptık. Anlaşmalarımız tamam, inşallah baharda binamızın inşaatına başlarlar. Güzel bir SGK binasına kavuşmuş olacağız. Böylece vatandaşlarımız çok daha rahat bir şekilde hizmet alacaklar” dedi.

Kara, ilçeye kazandırılacak olan SGK yeni hizmet binası hakkında bilgiler verdi. Kara burada yaptığı konuşmada, Sosyal Güvenlik Kurumu olarak hemen hemen nüfusun tamamına doğumdan ölüme kadar, hatta ölüm sonrasında dahi hizmet verdiklerini, yapılacak olan yeni hizmet binası ile Darendelilerin daha modern, teknolojik ve nezih ortamda hizmet alacaklarını söyledi.

Hizmeti vatandaşların ayağına götürmek için gayret gösterdiklerini belirterek “Donanımı daha iyi bir hizmet binasına kavuşursak, güzel hizmetler vereceğimize inanıyoruz. Yardımlarından dolayı değerli başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Eser ve Kara daha sonra SGK hizmet binasının yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarete Müdür Yardımcısı Bekir Polat ve SGK Denetmeni Mehmet Aktaş da katıldı.