Eser'den ilçe Milli Eğitim Müdürü İnce’ye ziyaret

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Fevzi İnce'yi ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan Eser "Fevzi beyin ilçemizin eğitim konusundaki problemlerini çok iyi bildiğini biliyoruz. Belediye başkanı olduğumuzdan beri eğitim ve sağlığa özel bir önem vermekteyiz. Biz belediye olarak Fevzi beyin yanındayız, ilçemiz için eğitim alanında ne yapılması gerekiyor ise madden ve manen elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Nezaketinden dolayı Eser’e teşekkür eden İnce de "Başkanımız ilçemizde göreve başladığı günden bu yana zaten eğitim camiası ile içi içe, bundan sonra da kıymetli destekleri ile bizde milli eğitim müdürlüğü olarak iyi bir noktada olan Darendemizin eğitim şartlarını daha da üst noktalara taşıyacağız" diye konuştu.