Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ilçemizi ziyaret etti.

Darende belediye baskani Dr. Suleyman Eser in daveti üzerine Darende ilçesini gezen Mehmet Atalay ve beraberindeki heyet Darende te hayran kaldılar.

Gunpinar Şelalesi Somuncu Baba Külliyesi gibi tarihi ve turistik mekanları gezen heyet ilçede ki güzellikleri takdirle karsiladilar. Mehmet Atalay " Darende ilçemizde yurdumuzun dört bir köşesi gibi tarihi turistik mekanları il çok zengin ve yapilan calismalarla bu güzellikler çok güzel bir şekilde sergileniyor. Emeği geçenlere calismalari için tesekkur ediyor, bundan sonraki calismalarda da basarilar diliyorum." dedi.
Belediye Baskani Dr. Suleyman Eser ise "Genel mudurumuzu bugün ilçemizde agirlamaktan oldukça mutluyuz, ilçemiz inanç turizmi acisindan önemli bir nokta, yapacagimiz calismalarla ilçemizin turizm potansiyeline artırarak maksimum düzeyde ilçemizi kalkindiracagiz" dedi.