Belediyemizin de katıldığı Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Yapılıyor

Darende İlçesinde Kaymakamlık ve Darende Spor Kulübü tarafından organize edilen resmi kurumlar arası futbol turnuvası ilçe stadında başladı.

2 grup ve 12 takımın mücadele edeceği turnuvada ilk maç Darende Belediyesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı arasında yapıldı.

Kaymakam Bünyamin Kuş “ ilçemizde sosyal etkinlik kapsamında böyle etkinlikler düşünüyoruz, bunun ilk başlangıcıda kaymakamlık futbol turnuvası oldu. 12 takım katılıyor ve 28 ekimde final maçı oynanacak ve 29 ekim de de dereceye giren takımlarımıza ödüllerini vereceğiz. Bu tür aktivitelere önem veriyoruz, gerek gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alıkoyarak spora yönlendirmek gerek birlik beraberlik kardeşlik ruhuna katkı vermesini amaçlıyoruz. Tüm takımlarımıza centilmenlik içerisinde başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser “ Kaymakamlığımızın kurumlarımız arasında birlik beraberliği sağlamak adına düzenledikleri bu turnuva için çok teşekkür ediyorum. Bu tür kaynaşmalar birlik beraberlik Darendemizde daha güzel şeylere sebep olacaktır, tüm takımlarımıza ve oyuncularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Turnuva Açılış Maçına İlçe Kaymakamı Bünyamin Kuş, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Cumhuriyet Savcısı Fatih Yol, İlçe Jandarma Komutanı Rauf Özgenç, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, Darende Spor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe ve diğer kurum temsilcileri ile vatandaşlar katıldılar.