Sancaktepe Belediyesinden Darende Ziyareti

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Azmi Ekinci ve belediye meclis üyeleri Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman ESER'in misafiri oldular. Darende'nin Somuncu Baba Günpınar Şelalesi gibi doğal ve tarihi güzelliklerinide görme fırsatı bulan ekip, İlçenin güzelliklerine hayran kaldılar.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem “ Sayın Darende Belediye Başkanım Dr. Süleyman Eser bey ile geçmişe dayanan bir dostluğumuz var, bugün hem kendisine hayırlı olsun ziyareti hem de bu nadide ilçemizi görmek buradaki bu manevi atmosferi teneffüs etmek istedik. Bugün bizi misafir eden sayın başkanım ve ekibine teşekkür ediyor, yapılacak çalışmlarda bizler de sancaktepe belediyesi olarak katkı vermekten gurur duyacağımı belirtiyorum” dedi.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser “ Sayın Sancaktepe belediye başakanım ve ilçe başkanım ile meclis üyelerimizi ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duyduk. Biz her zaman sıcak samimi ilişkiler kurmaktan yana olan sıcakkanlı Darende'nin insanları olarak hep belirttiğim gibi birlikte başarmak tezini savunuyoruz. Bu gibi ziyaretlerde belediyelerimiz arasında işbirliği oluşması ve bunların hizmetlere yansımasına vesile oluyor. Bu anlamda Sancaktepe Belediyemizle de yapacağımız çalışmalarda görüş alışverişinde bulunacak, imkanlarımızı karşılıklı tahsis edecek ve Darendemize en güzel hizmetleri kazandıracağız. Ben İlçem adına ziyaretlerinden duyduğum büyük memnuniyeti belirtiyor, kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Misafirlere Ak Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve belediye Meclis Üyeleri de eşlik ettiler.