Vakıflar Bölge Müdüründen Eser'e Ziyaret

Vakıflar Bölge Müdürü Halil Taşkesen, Darende Beldiye Başkanı Dr. Süleyman Eser'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eser'e çalışmalarında başarılar dileyen Taşkesen, Darende için belediye olarak yapacakları projelerde her zaman yanında olduklarını belirtirken, Darende'nin bir çok tarihi varlığa sahip olduğunu belirten Taşkesen, bu değerleri koruyarak geleceğe taşımak için belediyemizle güzel çalışmalar içerisinde olacağız” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ise konuşmasında “Sayın bölge müdürüme nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak paydası Darende ye hizmeti en güzeliyle kazandırmaktır. İlçemiz tarihi eserleri ve varlıklarıyla zengin bir yapıya sahip, bunların korunarak gün yüzüne çıkarılması için bizlerinde hazırladığı projelere vakıflar bölge müdürlüğümüzde destek vererek ilçemizin değerlerini geleceğe taşıyacağız.” dedi.