Rektör Çelik’ten ziyaret

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Kadri Kartalcı ve Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum’un eşlik ettiği ziyarette Çelik, Eser’le makamında bir süre görüştü.

Nezaketinden dolayı Çelik ve beraberindekilere teşekkür eden Eser; “Darende’mizin hizmet anlamında daha birçok eksikliği var, bunları biz kurumlarımızla vatandaşlarımızla bir arada istişare ederek tamamlayacağız. Üniversitemizle birlikte güzel çalışmalar yapmak Darende’mize daha fazla katkı sağlamayı hedefliyoruz, bu anlamda sayın rektörümüzün de büyük desteklerine ihtiyacımız var, bizlerde her zaman kendilerinin yanında olacağız ve güzel çalışmalar ortaya çıkaracağız” dedi

Darende’yi her zaman önemsediklerini ifade eden Çelik de; “Ben 6 yıl evvel bu göreve başladığımda Darendeliler sağolsunlar bizi davul zurna ve kurbanlar ile karşılamışlardı bunu unutmak mümkün değil. Bizim de ilk yaptığımız işlerden bir tanesi de Darendeliler ile birlikte Darende’ye bir meslek yüksek okulunun inşasına başlamak oldu. Ben bu vesile ile DASEV, Ilıcak Ailesi ve Rönesans Holding'e de teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler hizmet etmek gaye ve çabasındayız. Başarının da en büyük anahtarı işbirliği kültürünü geliştirmektir. Darende hepimizin ne yapılacaksa bunları birlikte yapacağız, birbirimizi destekleyeceğiz. Sayın başkan da bir ideal için İstanbul’daki hayatını bırakarak Darende’ye geldi. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyor, görevinin bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Çelik ilçedeki temasları kapsamında Kaymakam Bünyamin Kuş, Hulusi Efendi Vakfı, Somuncu Baba Külliyesi ve Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti.