Milletvekili Çalık’tan ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Darende’de ziyaretlerde bulundu. Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'i makamında ziyaret eden Çalık, Eser’i yeni görevinden dolayı kutlayarak, ilçeye yapılacak er türlü hizmette destekçisi olduklarını ifade etti.

İlçede yapılmakta olan projelerle ilgili bilgi alan Çalık “Değerli belediye başkanıma ve meclis üyelerimize Malatya teşkilatım adına bir kez daha hayırlı olsun diyorum. Adaylıkları döneminde ‘İnşallah Süleyman Eser muhteşem eserler bırakır Darende’ye demiştik, ben inanıyorum ki azim, kararlılık ve AK Parti davası hizmet için en önemli gerekçeler. Değerli belediye başkanımızın da hizmetin aşığı olduğuna inanıyorum ve Darende’ye de hizmet için çok ciddi çaba sarfedeceğini biliyorum” dedi.

Eser ise “Değerli milletvekilimiz ve beraberindeki heyete bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Darende her zaman AK Parti’nin yanında olmuştur, en üst düzeyde teveccüh göstermiştir. Öznur hanımla geçmişten gelen bir hukukumuz var her zaman yanımızda oldular, bu dönemde de çalışmalarımızda desteklerinizle bize yardımcı olacağınızı inandığımı belirtmek istiyorum.” diye konuştu.

Çalık’ın ziyaretine AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Nuh Boyraz, Başkan yardımcıları Tacettin Ateş ve Durmuş Doğan, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya ve partililer eşlik etti.