Milletvekili Öz’den ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Darende’de ziyaretlerde bulundu. Öz, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletip çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Burada bir konuşma yapan Ömer Faruk Öz, “Geçtiğimiz 30 Martta yapılan seçimlerle çok şükür ki bu millet AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak ülkesi üzerinde oynanan oyunları bozdu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini bile milli iradenin yansımadığı, bu milletin adamı olmayan, milletin derdiyle dertlenmeyen, milletin gerçeklerinden habersiz, göbeği dışarıya bağlı olan bir çatı adayla bizim karşımıza çıktılar. Ben burada şunu belirtmek istiyorum, gerek ilçe başkanımız, gerek belediye başkanımız, gerekirse de buradaki teşkilat mensuplarımız bu seçimleri Cumhurun Reisi seçimi anlayışıyla görmeli, siyasi parti seçimi olarak algılamamak lazım, çünkü diğer partilere de oy veren vatandaşlarımızın bu seçimlerde uluslararası baskılarla ortaya çıkan değil milletin içinden çıkan Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerine inanıyorum” dedi.

Eser de, “Sayın vekilimiz, Darendelinin her zaman yanında olduğunu bizlere gösteriyor. Bundan sonraki ilçemizi için yapılacak işler de de hep birlikte el ele çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Belediye ziyaretinin ardından Yazıköy Mahallesini ziyaret eden Ömer Faruk Öz, burada da vatandaşlardan çeşitli bilgiler alarak istek ve sorunları dinledi. Ömer Faruk Öz işlerin bizzat takibini yapacağının sözünü de vatandaşlara verdi.

Ömer Faruk Öz'ün ziyaretine AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve eski Darende Belediye Başkanlarından Abdullah Karakurt eşlik etti.