Bayram coşkusunu birlikte yaşadık

Ramazan Bayramı’nda resmi kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar bayramlaşma coşkusunu birliktelikle yaşadı.

Bayram sabahı ilk tören Darende Belediyesi’nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser makamında tebrikleri kabul ederek katılımcıların bayramını kutladı.

Eser burada yaptığı konuşmada bayramların aynı dinin, aynı inancın neşesinde insanları birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları tamir eden ilahi armağanlar olduğunu söyledi.

Ramazan Bayramı’nın barış ve esenlik çağrısının tüm insanlığa ulaşmasının en büyük temennisi olduğunu ifade eden Eser, İslam coğrafyasındaki insanların yaşadığı acı, gözyaşı ve kan nedeniyle bayramı buruk bir şekilde karşıladıklarını kaydetti.

Bayramların sevgi günleri olduğunu dile getiren Eser, “Darende’de birliktelik içerisinde herkesle kucaklaşarak bayramın ruhuna uygun bir atmosfer yaşanmasını istiyoruz. Herkes bizim kardeşimiz, tüm vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyor, huzur ve mutluluk içerisinde bayramı bayram tadında yaşamalarını diliyorum” dedi.

Eser daha sonra eski Belediye Başkanı Abdullah Karakurt, AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, belediye çalışanları ve vatandaşlarla belediyedeki bayramlaşmanın ardından toplu olarak Öğretmenevindeki bayramlaşmaya geçti.

Eser burada Kaymakam Bünyamin Kuş, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Yol, Hakim Abdulhalil Kasım, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Astsubay Başçavuş Nadir Ceylan, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş yöneticileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Bölge Trafik İstasyonu, Hulusi Efendi Devlet Hastanesi ziyaret edildi. Heyet daha sonra Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş’i ziyaret ederek bayramlaştı.