Darende Belediyesi’nden, ihtiyaçlılara Ramazan yardımı

Darende Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle ilçedeki ihtiyaç sahibi bin 500 vatandaşa gıda yardımında bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darendeli hayırsever işadamlarının gönderdiği gıda malzemelerinin paketlenerek ihtiyaçlı ailelere ulaştırıldığını söyledi.

Eser, belde ve köy iken ilçeye bağlı mahalle olan tüm yerleşim alanlarında muhtarlar tarafından belirlenen ihtiyaçlı aileler listesine göre yardım paketlerinin dağıtıldığını ifade etti.

Yardımlaşma ve paylaşma duygularının arttığı Ramazan ayında toplumda sosyal bir dayanışma olması için organizasyonunu yaptıkları kampanyaya destek olan işadamlarına teşekkür eden Eser, “Yardım paketlerinde bir aileye lazım olabilecek temel ihtiyaç malzemeleri bulunuyor. Gelen malzemeleri lojistik merkezimizde sınıflarına göre ayırıp paketledik. Arkadaşlarımız muhtarlarla birlikte yardımları insanları rencide etmeden, uygun şekillerde ailelere ulaştırdı” dedi.