Başkan Eser, esnaflarla iftarda bir araya geldi

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin verdiği iftar davetinde ilçedeki esnaflarla bir araya geldi.

Esnaf Kefalet Salonundaki davette Eser, katılımcı esnaflarla tek tek görüştü.

İftar öncesinde bir konuşma yapan Darende Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Seydi Güşen, “Esnafımızla bir araya gelerek mübarek ramazan ayında manevi havayı hep birlikte yaşamak ve birlik beraberlik içinde her zaman esnafımızın yanındayız” dedi.

Esnaflarla iftarda birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Eser de, “Birlik ve beraberlik içerisinde idrak ettiğimiz Ramazan ayında halkımızla size değerli esnaflarımızla aynı sofra etrafında bulunmanın sevinci içerisindeyiz. Dayanışma, paylaşma ve sevgi duyguları ile bu güzel günleri değerlendirerek birbirimize sevgi ve saygı duymalıyız” ifadelerini kullandı.

İftara Kaymakam Bünyamin Kuş, İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse ve esnaflar katıldı.

İftarın ardından çarşıda açık olan esnafları ziyaret eden yöneticiler, bir çay ocağı önünde vatandaşlarla sohbet etti.