Belediye Başkanımızın Ramazan ayı mesajı

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Ramazan Ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Tüm İslam Aleminin ve Darende’deki vatandaşların Ramazan Ayını tebrik eden Başkan Eser’in mesajı şöyle:

Müslümanlar olarak, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’na kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan ayı, oruç ibadetinin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı, inananların kendi içerisinde muhasebe yaptığı, nefsini terbiye ettiği ve sonunda da bayrama eriştiği önemli bir aydır.

Rahmeti, bereketi ve sevabı bol olan bu ayda, aramızdaki kırgınlıkları, dargınlıkları sona erdirmeli, başta yoksul ve muhtaçlar olmak üzere, paylaşmayı, yardımlaşmayı, hoşgörüyü ve kardeşliği en üst seviyeye çıkarmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta vatandaşlarımız olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Ayı’nı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim.