Muhtarlarla istişare toplantısı yapıldı

Büyükşehir yasası ile belde ve köylerin mahalleye dönüşmesinin ardından Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçedeki 68 mahallenin muhtarı ile bir toplantı düzenleyerek sorun ve istekleri dinleyip istişarelerde bulundu.

Muhtarlarla istişare toplantısı yapıldı

Sıra ile söz alan muhtarlar mahallelerinin problemlerini dile getirdi. Muhtarlar genel olarak içme ve sulama suyu ile kanalizasyon sorunları bulunduğunu belirtti.

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser “Büyükşehir yasası ile yol, su, kanalizasyon hizmetlerimiz bizim koordinemiz ile Büyükşehir belediyemiz tarafından gerçekleştirilmekte, biz Darende Belediyesi olarak sorun ve isteklerinizin bir an önce giderilmesi için zaten çalışıyoruz, bundan sonra bu toplantılarımızı düzenli hale getirerek birbirimizle görüş alışverişi yaparak ve işlerimizi takip ederek hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Ben sizlerin her türlü probleminde yanınızdayım, bir derdiniz sıkıntınız olursa bana bireysel olarak da bir abiniz, kardeşiniz olarak gelip paylaşabilirsiniz. Hepimizin ortak amacı Daha güzel daha yaşanabilir bir Darende oluşturmak, bunun için çalışacağız” dedi.

Toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan muhtarlara Büyükşehir yasası ile oluşan yeni yapı ve görev sorumluluklar hakkında bilgiler verdi. Toplantıda belediye birim müdürleri de hazır bulundu.