Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Eser esnafı ziyaret etti

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Eser esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Eser esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların sorunlarını yerinde  dinledi.

Eser, “Biz İlçemize hizmet için bu göreve talip olduk. İnşallah kalıcı hizmetleri İlçemize kazandıracağız. Vatandaşlarımızın fikirlerini alacağız ve vatandaşlarımızla barış içerisinde çalışmalarımız devam edeceğiz.  Belediyemiz makam odasının iki kapısı var. İkisi de her zaman açık olacaktır.Esnafımızın  sorunlarını biliyorum. Esnafımızı işlerini daha canlı tutabilmek için çalışmalar içerisindeyiz. Bir esnafımız siftahsız işyerini kapatıyorsa, bizler buna çözüm aramalıyız. Turizmden ilçe esnafı daha fazla nasıl yararlanabilir? Esnafımıza nasıl daha fazla katkı sağlayabiliriz Bu düşünceler içerisinde olacağız. “ ifadelerini kullandı.

Ülkemizde yaşanan kuraklıktan Darende’nin de etkilendiğini söyleyen başkan Eser,  “Darende’nin içme suyu ihtiyacını Günpınar Şelalesi kaynağından  karşılanıyordu.  Burada yaşanan kuraklıktan dolayı  içme suyu sıkıntısı yaşandı. Vurulan sondajlardan başarılı sonuçlar alındı. Çıkan suları tahlil ettirdik suları sisteme vermek için çalışmalarımız sürüyor en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız " şeklinde konuştu.

Eser, konuşmasını şu şekilde sürdürdü “Darende tarihi ve turistlik yerleri ile bölgemizin cazibe merkezi.  Bu güzel ilçemize ve ilçemizin güzel insanlarına hizmet etmek bizlerin görevidir. Halkımızla sık sık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşlarımızın ve esnafımızın ihtiyaçlarını ve sorunlarını tespit ediyoruz. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendireceğiz."

Yaptıkları gezilerin amacının esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu ifade eden Eser, “Sorunları yerinde görmek ortak bir akılla sorunları çözmek belediyenin çalışmalarını halka anlatmak partili partisiz ayrım yapmadan esnafları dolaşarak şehrin sorunlarını dinliyoruz.” diye konuştu.

Eser’in esnaf ziyaretlerine  Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kürşat Gök,Belediye Meclis Üyesi Bekir Kalaycık da eşlik etti.