Başkan Eser sanayi esnafını ziyaret etti.

Belediye başkanımız Dr. Süleyman Eser sanayi esnaflarını ziyaret etti.Eser yeni bir sanayi sitesi yapılması ile ilgili esnaflarla istişarede bulundu.

Belediye başkanımız Dr. Süleyman Eser  sanayi esnaflarını ziyaret etti.Eser  yeni bir sanayi sitesi yapılması ile ilgili esnaflarla istişarede bulundu.

İş yerlerinde ziyaret ettiği  esnaflarla konuşan eser sorunları dinledi.sanayi sitesi yapımına ilişkin açıklamalarda bulunan  Eser “İnşallah en kısa sürede küçük sanayi sitesini yaparak yaşanan mağduriyet ve mahcubiyeti ortadan kaldıracağız. İlçemize yakışır bir mimari ile projemizi hazırlayacağız. Siz esnaflarımız nereyi istiyorsanız oraya yapalım.Alternatifler üzerinde istişare ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kanayan yara basit, pansuman tedbirlerle tedavi edilmez. Hem esnafların daha rahat, güzel ve gelişmeye müsait işyerlerine kavuşması hem de sektörlerine göre esnaflarımızın bir arada bulunduğu siteyi oluşturmak en büyük arzularımızdan biridir” diye konuştu.

Esnaflar da Eser ile yaptıkları görüşmede yeni yapılması düşünülen küçük sanayi sitesinin ilçe merkezine yakın olmasını ve kendilerinin de bu çalışmanın hızlıca yapılmasını istediklerini ifade ettiler.

Eser’in esnaf ziyaretlerine  Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kürşat Gök,Belediye Meclis Üyesi Bekir Kalaycık da eşlik etti.