Doğanşehir Belediye Başkanı Küçük’ten Eser’e ziyaret

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Darende Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Eser’i makamında ziyaret etti. Eser’le Malatya’da İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptığı dönemde başlayan dostluğunun yıllardır sürdüğünü belirten Küçük, “Darende’ye doktor eli değmesi ilçenin çehresine önemli yenilikler katacaktır” dedi.

Darende’nin bölgedeki ciddi bir potansiyele sahip turizm merkezi olduğunu belirten Küçük, “Yüzbinlerce insan Darende’yi ziyaret ediyor, inanç turizminin ülkemizdeki en önemli durak noktalarından biri olan Somuncu Baba Külliyesi ilçeye hayat veriyor. Ben inanıyorum ki, Süleyman Eser Bey ve ekibi, bu fırsatı Darende’nin gelişmesine katkı sağlayacak şekilde değerlendirecektir. Yerel yönetim hizmetlerine kalite geleceğinden ümitliyim” diye konuştu.

Nezaketinden dolayı Küçük’e teşekkür eden Eser de, “Vahap ağabeyimiz tecrübesi, deneyimleri ile bizlere örnektir. İstihdama yönelik çalışmaları ile bölge halkına sunduğu imkan ve katkıları şimdi yerel hizmetlerle artırarak insanları daha güzel bir yaşam alanına kavuşturma adına gösterecektir. Doğanşehir’de sinerji oluşturarak güzel çalışmalar olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.