Adıyaman Emniyet Müdürü Salmaner’den ziyaret

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’e nezaket ziyaretinde bulundu. Kısa bir süre önce geçirdiği trafik kazası sonucu kayınpederi Mehmet Karen’i kaybeden Salmaner, Darende’deki cenazenin ardından ilçedeki yöneticileri ziyaret etti. Belediye Başkanı Eser’le makamında görüşen Salmaner “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Salmaner ziyaret sırasında Eser’in Darende’nin gelişmesine katkı sunacağına inandığı söyledi.

Sahip olduğu değerlerle, ismi herkes tarafından bilinen Darende’nin yerel hizmetlerle daha güzel hale gelmesi için Eser’in geleceğe yönelik önemli çalışmalar yapmasını beklediklerini kaydeden Salmaner, ilçenin turizmle gelişme göstereceğini belirtti.

Salmaner ayrıca cenaze nedeniyle ilgisinden dolayı Eser’e teşekkür etti.

Eser de Salmaner’e nezaketinden dolayı teşekkür ederek, “İnsanımıza en güzel hizmeti sunmak için buradayız. Darende’yi güzel bir geleceğe taşımak için istişareli yönetim anlayışı ile hareket ederek ilçemizi daha ileri seviyelere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.