Albay Aksoy’dan ziyaret

Malatya İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hasan Aksoy Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser’i makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.
Çalışma ziyareti için Darende’de bulunan Aksoy, Eser’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Aksoy, Darende’nin Malatya’nın turizm potansiyeli, tarihi yapısı, değerleri ile hareketli ve öne çıkan en önemli ilçelerinden biri olduğunu söyledi. Darende’de yerel yönetime daha önce uzun yıllar Malatya’nın İl Sağlık Müdürlüğünü yapmış tecrübeli bir idarecisinin ilçeye hizmet anlamında önemli bir kazanç ve şans olduğunu dile getiren Aksoy; “İsmi çok ünlü olan Darende’de güzel hizmetlere vesile olacağınıza inanıyoruz” dedi. Nezaketinden dolayı Aksoy’a teşekkür eden Eser de; “Katılımcı bir yönetim anlayışı ile Darende’yi daha ileri seviyelere taşımayı hedefliyoruz. Gerek kamu kurumlarının yöneticileri, gerekse vatandaşlarımızla iç içe olarak, istişare ederek, birlikte ilçemize hizmet edeceğiz. Huzurlu bir ilçeyiz, inşallah her alanda daha fazla güzelliklere vesile oluruz” diye konuştu. Ziyarete Darende Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli de katıldı.